Äitienpäivää vietettiin tätien, mummojen ja vaarien seurassa meillä kotona. Ruokana meillä oli:
parsaa, ilmakuivattua kinkkua ja balsamicosiirappia
kuohuvaa
* * *
lohta sienipedillä (à la
Niklas)
sitruunainen risotto (à la
Pastanjauhantaa)
vihreää salaattia
rieslingiä
* * *
mascarponevaahto ja mansikkakiisseli
* * *
kahvi ja britatorttu
Alkuruoan taiteellisesta kokoonpanosta vastasi AD Santsi-täti. Jälkkäriksi oltaisiin oikeasti haluttu suklaaseen dipattuja tuoreita mansikoita, mutta raaka-aineen metsästys meni pipariksi. Noh, tuontimansikat ovatkin aina riski, ja kiisseli kotimaisista oli oiva korvike.
Moi Sini
VastaaPoistaLämpimät kiitokset herkullisesta äitienpäivä-ruoasta.Lähetä kiitokset myös Sannalle.
Äiti