- Halkaise pulla ja koverra sisälle iso monttu mansikkahilloa varten
- Täytä monttu mansikkahillolla
- Leikkaa mantelimassasta viipale ja litistä se sormien välissä monttua vähän suuremmaksi
- Laita marsipaaniviipale hillon päälle
- Notkista purkillinen mascarponea sekoittamalla sen joukkoon pari teelusikkaa aitoa vaniljasokeria
- Levitä kerros tuorejuustoa mantelimassan päälle
- Lisää kansi
- Pakkaa kannelliseen rasiaan
Kaikki menikin kohtuullisen hyvin taas tälläkin kertaa - ei pieni lisäsokeri tai -kardemumma pahaa tee, mutta sitten monitoimikoneen kulhon syövereihin upposi kipollinen parsakaalinituja, jotka pahaa aavistamatta kasvoivat ikkunalla. Eli siis on ruoka-aineita ja ruoka-aineita. Toisten kohdalla äiti huutelee vaan taustalta "varovasti nyt sen voin kanssa" ja sitten on niitä, joiden kohdalla siltä palaa käämi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti