torstai 18. helmikuuta 2010

Hampurilaisia

Tuli burgerin nälkä. Jauhelihapihveihin meni:
  • melkein 1 kg jauhelihaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 pientä sipulia, hakattuna ja freesattuna
  • 2 munaa
  • 1/2 dl ketsuppia
  • 1/3 dl soijakastiketta
  • mustapippuria
  • timjamia ja rosmariinia
Ja nämä paistuivat 200 asteessa ehkä 15 minuutin verran. Kastikkeeksi valmistui tällainen remoulade-tyyppinen sekoitus:
  • 1 dl majoneesia
  • 1,5 dl turkkilaista jogurttia
  • 1/2 suolakurkku ihan pieneksi kuutioituna
  • 1/2 pieni sipuli pieneksi hakattuna
  • 1 tl sinappia
  • suolaa, mustapippuria
  • 1 dl hakattua persiljaa pakastimesta
Ja sitten kokoamaan: sämpylät paahtimeen, pohjan päälle kastiketta, kuuma jauhelihapihvi, pari siivua juustoa, suolakurkkuja, salaattia ja paprikaa. Kanteen sivellään sinappia ja ketsuppia. Valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti