Rintafileet ja koivet odottelevat vakuumipusseissa pakastusta. Hans Välimäen kukkoa viinissä -ohje on jo katsottuna. Kissu on myös erittäin kiitollinen herkkuboksistaan, johon säästettiin paremmin ja vähän huonommin tunnistettuja sisäelimiä. Rangoista keittelin kanalientä, kahdellakin eri maustemaailmalla.
Timjaminen kanaliemi
- 4 kananrankaa
- 3 porkkanaa
- 2 sipulia
- 1 dl pilkottua varsiselleriä
- nippu tuoretta persiljaa
- 8 laakerinlehteä
- 3 rkl kuivattua timjamia
- kourallinen mustapippureita
- n. 4 litraa vettä
- 3 kananrankaa
- 2 porkkanaa
- 1 reilu palsternakka
- kuivattua persiljaa
- 1 kokonainen valkosipuli
- 1 sipuli
- kuivattua chiliä
- 5 laakerinlehteä
- kourallinen mustapippureita
- n. 4 litraa vettä
Ensimmäisenä ruokalajina timjamiliemestä valmistui braatvurstisoppa, johon tuli myös palsternakkaa, paprikaa ja juustotortelliineja. Ruokaa Eemelin mieleen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti