- noin 1 kg kurpitsaa
- öljyä, mausteet: suola, pippuri, intiaanisokeri, kaneli
- kulhollinen vuonankaalia
- 1 vuohenjuusto
- pinjansiemeniä
- juoksevaa hunajaa
- sitruunamehua
sunnuntai 4. syyskuuta 2011
Kurpitsa-vuohenjuustosalaatti
Viimeinen pala suurta kurpitsaa päätyi salaatiksi. Salaattipohjana toimii vuonankaali, joka on menestyi vaihteeksi taas kasvimaallani, liekö salaisuutena ollut suojaa antava rikkakasvillisuus... Vuonankaali on kyllä mahtava laji! Se on kaunista ja kasvaa (hitaasti alulle päästyään) koko kesän. Maistuu hyvältä vielä näin syyskuussa, kun muut salaatit venyttävät metrinkorkuisia, kitkeriä kukkavarsiaan. No niin, salaattiin tulee:
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti