- muutama pieni herkkutatti, viipaloi
- 4 palaa paahtoleipää tai maalaisleipää
- kirnuvoita tai vaikkapa piparjuurituorejuustoa
- nippu rucolaa
- suolaa, valkopippuria
lauantai 17. syyskuuta 2011
Tattileivät
Halleluujaa, mikä tattivuosi! Herkkutatti on ollut minulle aina ylellisyystuote, jota löytää metsästä korkeintaan muutaman. Nyt voi metsään kävellä korien kanssa kuin sienikauppaan konsanaan: otan vähän noita kaunisjalkaisia herkkutatteja, vielä pari isompaa männynherkkutattia ja vaikka nuo loput kantarellit. Kolme saunallista olen jo kuivannut tattia, eiköhän niillä talven yli pärjätä. Tuoreista tateista syötiin iltapalaksi paahtoleivät, joihin tuli:
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti