perjantai 31. joulukuuta 2010

Halloumi-salaattia

Uuden vuoden vaihtumisen kunniaksi napsittiin meillä nakkien ja perunasalaatin ohella myös salaattia. Salaattiin tuli:
  • 1 rasia rucolaa
  • 1 rasia vuonankaalia
  • 1 pkt halloumia
  • granaattiomena
  • cashewpähkinöitä
Pese ja linkoa rucola ja vuonankaali. Lorauta salaattipohjan joukkoon sitruunamehua ja hyvää kylmäpuristettua rypsiöljyä. Viipaloi halloumi ja paista nopeasti parillapannulla raidalliseksi. Halkaise granaattiomena ja nypi punaiset "marjat" irralleen. Levitä jäähtynyt halloumi, granaattiomenan jyvät ja pähkinät salaattipohjan päälle.

Kuohuviinin ohella korkattiin myös pullo kuplivaa kuusenkerkkää. Eemeli on tykästynyt lasien kilistelyyn ja käykin kilauttelemassa omaa muovista kuohuviinilasiaan useaan kertaan kaikkien vieraiden kanssa. Vuosi vaihtui kaveripiirissämme kovin vauvaisissa tunnelmissa; vuoden viimeisinä päivinä maailmaan saapuivat Akseli ja Otso, ja kuulemma kesähelteilläkin on lupa odotella uutta tulokasta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti