keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Kesäkurpitsa-tagliatelle kanttarellikastikkeella

Kesäkurpitsatuotanto jatkuu kasvimaalla yhä. Niistä oikein isoiksi on vähän vaikeampaa keksiä hyviä ruokia, mutta tässä yksi.

Ensin nauhapasta kiehumaan. Kuori kesäkurpitsa juustohöylällä ja poista pehmeän sisus lusikalla. Sitten kesäkurpitsa vedellään pitkiksi nauhoiksi juustohöylällä. Nauhoja freesataan pannulla voissa, että ne pehmenevät. Kesäkurpitsat laitetaan sivuun.

Pannulle tulee tämän jälkeen:
  • noin 1 l tuoreita kanttarelleja (liiat nesteet kiehutellaan pois)
  • 1 sipuli silputtuna (sekaan vaan)
  • silputtua kevätsipulia (juuri ennen kermaa)
  • 2 dl ruokakermaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • ripaus (intiaani)sokeria
Valuta pasta, nostele kesäkurpitsanauhat ja kastike joukkoon. Päälle reilusti parmesaania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti