- 5 dl raparperipaloja
- 1 iso sipuli
- 1,5 dl muscavadosokeria (inkkari oli loppu)
- 1 dl sultanarusinoita, luomu
- 2 rkl tuoretta, raastettua inkivääriä
- 1 rkl kuivattua valkosipulia lastuina
- 0,5 rkl kuivattua chiliä
- 1 rkl kuivattua persiljaa
- loraus valkoviinietikka
- 1 tl suolaa
Kokeilin chutneyta myös vuohenjuustoleipiin. Paahdoin leivät ja levitin niille raparperichutneytä. Päälle vuohenjuustoviipaleet ja pinjansiemeniä. Hetki grillivastuksen alla ja loraus julksevaa hunajaa niskaan.
Hunajahuomatuksena, että suosimani hollolalainen lähihunaja (Valosen) on löytänyt tiensä paikalliseen markettiin! Kai nuo kauppaketjutkin pikku hiljaa tajuavat lähiruoan nousevan kysynnän, kun Sitra on povannut markkinoiden kolminkertaistumista lähivuosina.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti