- 1/2 l raparperipaloja
- 2-3 dl survottua mansikkaa
- 1 dl sokeria
- 1 dl kylmää vettä
- 3/4 dl maissitärkkelysjauhoja
- 2 keltuaista
- nokare voita
torstai 24. kesäkuuta 2010
Raparperi-mansikkamaljat
Tämä jälkiruoka syntyi oikeastaan vahingossa. Olin tekemässä, jälleen kerran, raparperista marenkitorttua, jonka täytteeseen tuli myös mansikkaa. Kävi sitten niin, että keittelin sitä täytteeksi tulevaa kiisseliä niin paljon, ettei se enää piirakkavuokaan mahtunut. Loppu kiisseli kipattiin siis pikkuisiin jälkiruokamaljoihin. Tässä siis ohje, jos tätä lähtisi ihan alusta asti tekemään:
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti