- 4 reilun kokoista punajuurta raasteena
- pätkä kesäkurpitsaa raasteena (ei välttämätön)
- 2 pientä punasipulia hienonnettuna
- pitkä pätkä chorizoa tai salamia, kuutioituna
- 1/2 Aura-juusto
- 1/2 prk tuorejuustoa (tai kokonainen Aura-paketti)
- 1/2 dl maitoa tai muuta nestettä notkeuttamaan
- kuivattua timjamia
- suolaa maltillisesti, pippuria
keskiviikko 28. lokakuuta 2009
Aura-punajuuripastaa
Ostettiin Tallinnan-reissulta Moskva-merkkistä makkaraa, salamityyppistä, mutta miksi lie sitä Eestin maalla kutsuvat. Sitä upposi pitkä pätkä punajuuripastaan, johon tuli:
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti