- 5 punajuurta
- 3 reilua porkkanaa
- pala palsternakkaa
- nippu sellerinvarsia ja lehtiä, itse kasvatettuja; ohuita, mutta aromikkaita
- reilu litra vettä
- 1 kasvisliemikuutio, luomu
- 2-3 tl yrttisuolaa, sis. mm. lipstikkaa
- 1/2 dl punaviinietikkaa
- 3-4 valkosipulin kynttä
- 5 laakerinlehteä
- 1 rkl intiaanisokeria
- muutama siivu paistettua pekonia, paloittele
- pätkä chorizoa siivuina
perjantai 10. syyskuuta 2010
Borssikeitto
Takapihan punajuuret ovat kasvaneet mukavasti. Lindströmin pihvien lisäksi niitä on syöty uunissa paahdettuina, etikkasäilötyn punajuuren maulle en oikein lämpene. Ajattelin ensin tehdä punajuuresta tällä kertaa sosekeiton, mutta päädyin sittenkin tähän ruokaisampaan venäläisvivahteiseen soppaan. Keittoon tuli:
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti