- 5 munaa
- 1 tl suolaa
- mustapippuria
- 2-3 puolikypsäksi keitettyä perunaa, paloittele viipaleiksi
- 1 reilu sipuli, hienonna
- nippu persiljaa
- päälle: chorizoa ja kapriksia
lauantai 25. syyskuuta 2010
Chorizotortillaa
Kanaset kaakattavat vielä kanalassa. Nyt kyllä yöt ovat käymässä viilenemään, että kai niiltäkin pitäisi kohta laittaa kaulat katki, kesäkanoiksihan ne otettiin. Sitten onkin luvassa kanapataa tai "kukkoa" viinissä, yksi Hans Välimäen ohje on jo katsottuna. Kanapataa odotellessa munaruokia on riittänyt, 4-5 munaa tulee yhä päivittäin. Tähän tortillaan tuli:
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti