torstai 12. marraskuuta 2009

Litsi-mozzasalaatti

Kaupassa käveli vastaan litsi-säilykkeitä. Litsejä on joskus tullut ostettua tuoreena kaupasta, ja varsinkin Thaimaan-reissulla niitä syötiin harva se ilta. Eiväthän nuo säilykepallerot aivan tuoreille vetele vertoja, mutta säästyypähän pikkuhedelmien kuoriminen ja kivien poisto. Salaattiin tuli:
  • jäävuorisalaattia
  • jääsalaattia
  • alfalfan ituja (näiden joukkoon neitsytrypsiöljyä, sitruunamehua ja hienoa merisuolaa)
  • retiisejä ohuina viipaleina
  • 1 tölkki litsejä
  • mozzarella kuutioituna
Ja päälle vielä basilikan lehtiä. Tätä syötiin sitten pirskahtelevan proseccon kanssa eli lichi meets Italy. Criss cross kitcheniä kai...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti