perjantai 20. marraskuuta 2009

Voitaikinakiekuroita pesto- ja sienitäytteellä

Tässä on nopea pikkujouluruoka. Aineiksi ei tarvitse kuin pakastevoitaikinaa ja sopivia suolaisia täytteitä.

Kauli valmista taikinalevyä hiukan neliömäisemmäksi. Levitä pestoa ja pinjansiemiä päälle. Rullaa. Sulkukohdan voi "liimata" kananmunalla kiinni. Leikkaa rulla kuuteen palaan ja voitele valmiit kiekurat kananmunalla. Unikon- tai seesaminsiemeniä koristeeksi. 250 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes saavat sopivasti väriä.

Sienitäyte:
  • kourallinen kuivattuja suppilovahveroita
  • pari sipulia
  • aurinkokuivattuja tomaatteja
Rutista suppilovahverot nyrkissä murskaksi ja anna liota tilkassa vettä puolisen tuntia tai pidempäänkin. Freesaa sipulihakkelus tomaattien öljyssä. Lisää sienet ja hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti