Jouluisen palvikalkkunan hukuttaminen (se kyllä kävi pakastimessa!) jatkui tortilloiden merkeissä. Kaveriksi tein limettisen guacamolen:- 3 kypsää avokadoa
- 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- 1/2 mieto chilipaprika
- limesitruunan mehu ja kuori (pese hyvin!)
- 50 g ranskankermaa
- suolaa, mustapippuria
- 2 sipulia hakkeena
- 1 valkosipulin kynsi
- 2 mietoa chilipalkoa (freesaa sipulit ja chili)
- 500 g tomaattimurskaa
- loraus punaviinietikkaa
- 1 rkl intiaanisokeria
- 1/2 tl suolaa
- mustapippuria
Tortilloiden täytteeksi marketissa myytävät kastikkeet saavat kaltaiseni tuoteselostesyynääjät huokailemaan. Saako todella lähinnä vedestä ja sakeuttamisaineista valmistettua kiisseliä, johon on lisätty mahdollisesti herneitä, aromeja, lisäaineita pari prosenttia avocadojauhetta, kutsua guacamoleksi? ilmeisesti saa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti