- 500 g porkkanoita, kuori ja viipaloi
- 500 g turkkilaista jogurttia
- 3 rkl juoksevaa hunajaa
- 3 valkosipulin kynttä
- 1 tl suolaa
- loraus oliiviöljyä
Polenta
Risottoriisi oli sen verran vähissä, että oluessa marinoidulle ja kypsytetylle naudanpaistille piti keksiä vaihtoehtoinen lisäke. Polentasuurimoita kaapista löytyi. Puuroon tarvittiin:
- 1,5 dl kasvislientä (1,5 luomukasvisliemikuutiota joukossa)
- 3 dl pikapolentasuurimoita, Risenta
- ripaus suolaa
- grana padanoa tai parmesaania
- rypsiöljyä
- sormisuolaa
- persiljaa
Muutoin pääsiäismenu kuulosti tältä:
cavaa
***
korvasienikeittoa ja valkosipulipatonkia
***
Tummassa oluessa haudutettu naudanpaisti, olut-kermakastike
Persiljainen polenta
Valkosipuliset jogurttiporkkanat
Keväinen salaatti herneenversointa ja rucolasta
rosé-viiniä
***
Ranskalaisia juustoja: maalaiscamembert, crottins de chèvre, morbier
Kreikkalaista valkoviiniä, jonka Eemelin mummo toi tilakäynniltä Santorinilla
***
Sitruunainen mascarponepiirakka
Kahvi ja digestiiviksi Thibarine-likööriä, tuliainen Tunisiasta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti