- 2 pienehköä sipulia, hakataan hienoksi
- pari valkosipulin kynttä
- 3 rkl rypsiöljyä + nokare voita
- 4 dl risottoriisiä (arborio)
- 2 dl kuivaa valkoviiniä
- reilu 1 l kanalientä (kasvisliemi käy myös)
- 300 g pakastettuja kantarelleja, joista nesteet haudutettu (reilu 1 l tuoreita)
- 0,5 dl hakattua persiljaa
- 75 g pakastepinaattia (tai tuoretta)
- 1,5 dl raastettua parmesaania
- (suolaa), pippuria
- pari nokaretta voita kiillottamiseen
lauantai 10. huhtikuuta 2010
Kantarellirisotto
Viime kesänä tuli onneksi sen verran metsässä tarvottua, että vielä riittää pakastimessa sieniä. Kevyeksi lauantai-illan kasvisruoaksi valmistin sienistä risottoa. Siihen tarvitaan:
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti