- 1/2 litra avettä
- puoli desiä merisuolaa
- 3 rkl sokeria
- laakerinlehtiä
- maustepippuria
- valkopippuria
- katajanmarjoja
- rosmariinia
- timjamia
- 5 valkosipulin kynttä
lauantai 6. kesäkuuta 2009
Jääpaisti
Viimeisiä omia naudanlihoja viedään. Pakastimesta otettu iso naudanpaisti laitettiin leivinuunin jälkilämpöön, ehkä vähän hätäisestikin, sillä valmistui vajaassa neljässä tunnissa 65-70 asteeseen. Ohjeen mukaan kypsymiseen voisi käyttää 10 tuntia ja niinkin matalaa lämpöä kuin 75-100 astetta. Paistumisen jälkeen paisti hyppäsi yöksi mausteliemeen, jossa oli:
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti