sunnuntai 10. toukokuuta 2009
Äitienpäivämenu
Äitienpäivää vietettiin tätien, mummojen ja vaarien seurassa meillä kotona. Ruokana meillä oli:
parsaa, ilmakuivattua kinkkua ja balsamicosiirappia
kuohuvaa
* * *
lohta sienipedillä (à la Niklas)
sitruunainen risotto (à la Pastanjauhantaa)
vihreää salaattia
rieslingiä
* * *
mascarponevaahto ja mansikkakiisseli
* * *
kahvi ja britatorttu
Alkuruoan taiteellisesta kokoonpanosta vastasi AD Santsi-täti. Jälkkäriksi oltaisiin oikeasti haluttu suklaaseen dipattuja tuoreita mansikoita, mutta raaka-aineen metsästys meni pipariksi. Noh, tuontimansikat ovatkin aina riski, ja kiisseli kotimaisista oli oiva korvike.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Moi Sini
VastaaPoistaLämpimät kiitokset herkullisesta äitienpäivä-ruoasta.Lähetä kiitokset myös Sannalle.
Äiti