sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Äitienpäivämenu


Äitienpäivää vietettiin tätien, mummojen ja vaarien seurassa meillä kotona. Ruokana meillä oli:

parsaa, ilmakuivattua kinkkua ja balsamicosiirappia
kuohuvaa

* * *

lohta sienipedillä (à la Niklas)
sitruunainen risotto (à la Pastanjauhantaa)
vihreää salaattia
rieslingiä

* * *

mascarponevaahto ja mansikkakiisseli

* * *

kahvi ja britatorttu

Alkuruoan taiteellisesta kokoonpanosta vastasi AD Santsi-täti. Jälkkäriksi oltaisiin oikeasti haluttu suklaaseen dipattuja tuoreita mansikoita, mutta raaka-aineen metsästys meni pipariksi. Noh, tuontimansikat ovatkin aina riski, ja kiisseli kotimaisista oli oiva korvike.

1 kommentti:

  1. Moi Sini
    Lämpimät kiitokset herkullisesta äitienpäivä-ruoasta.Lähetä kiitokset myös Sannalle.
    Äiti

    VastaaPoista