- 2 dl turkkilaista jogurttia + 1 dl maitoa (sekoitetaan)
- 1 muna
- 1 dl siirappia (koska siirappi loppui, voisi olla myös 2 dl siirappia + 2 dl sokeria)
- 3 dl intiaanisokeria
- 2 dl rypsiöljyä (tai 200g voita, öljy terveysversio...)
- 6 dl vehnäjauhoja
- 2 tl soodaa (sekoita vehnäjauhoihin)
- 3 dl rusinoita
- pala raastettua tuoretta inkivääriä
- 1 tl jauhettua neilikkaa
- 2 tl kanelia
- ripaus hienoa merisuolaa
- (raastettua appelsiinin kuorta)
tiistai 1. joulukuuta 2009
Perinteinen piimäkakku
Täytyy myöntää, etten ole koskaan aiemmin tehnyt oma-aloitteisesti piimäkakkua. Ja piimäkakku siitä ei sanan varsinaisessa merkityksessä tullutkaan, sillä tein sen jogurtista, meillä kun on ani harvoin piimää jääkaapissa... Eli varioin tässä Anni-mummon reseptikirjaani raapustamaa ohjetta. Taikinaan tuli:
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti